Friday, 6 December 2013

mood final exam sudah kembali menyerang !

wuuuuuuuuuu...

genab da 4 bulan berada di uitm shah alam.. kejapnyer raseeeee. tup tup da nak final???????? oh maiiiiiiiii !!!! bile da nak smpai final ni mule la aku tak senang nak ddok.. g mane2 ingat bukuuuuuu, ingatt final jeeeeee.... this sem amik 8 paper, buat ade 6 paper je untuk final..6 paper pon berat tuuuuuu, byk yg nak kene coverrrr. start sekarang da nak kene selak2 buku daaaa.. mane2 yg paper theory da boleh buat notes da... nnt takde la kelam-kabut time da nak exam bru nak buat.. 

diharapkan penyakit M pergi jauh2 dari diri aku ni... aku ni bukan betol ponnn,, time2 nak final ni la selalunyer penyakit M ni akan menjadi-jadi.. hahahaha.. takpe2.. in shaa Allah, ini sume boleh di kawal.. haha. lagi 3 minggu ni, nervous die bukan main lagi kannnnn. nak rase da kehangatan die dari sekarang.. usaha fatin, in shaa Allah sumenyer akan ok.. Allah mesti akan tolonggggg..

dekat shah alam ni, hari2 aku selalu motivate diri sendri sbb kalau tak nnt aku leka.. selalu kene fikir positive yg percaya yg aku boleh buat.. iyeeee!!!! org lain boleh buat, tak kan aku tak boleh kannnn.. mindset je tuuuuuuuuu klau tak boleh buat la ape laaaa... mmg la tak boleh buat klau tak berusaha nak jadikan nyer bolehhhhh.. kannn

homesick sgt ddok kat shah alam nii. rinduuuuu emak, abah ngan family sumeeee... lg rindu dgn masakan makkkkkkkkkk.. pehhhh. kat sini tahan je tekak nak makan apeeee.. hahaha. tahan sbb jimat dan makanan kat sini tak menyelerakannn.. kesiannn sgt kannn fatin ni.. hahaha. paling rinduuuu dekat budak kecik kimi tuuuuu.. acuuuuu kimi ni da abes rinduuu kat kimi tau takkkk.. dpt dekat suare kimi ponnn acuuuu da happy tauuuu.. kadang2 tuuuu tgk gambar budak kecik tu pon boleh mengalir airmata.. siap laaaa kimi nnt,, acuu balik mmg kimi kene buli laaaaa. hahaha.. tp bile da jumpeeee mmg aku ngan kimi akan bergado laaaaa... biase la fatin pulak kannn, mmg tak sah la klau tak menyakat orgggg, lain2 menyakat budak comel tuuuuuu..  NAK BALIKKKKKKKK!!!!!

seblom exam kene balik jb minta restu mak abah duluuuu... g makan ape2 yang aku da mengidam kan sgt.... nak makan bubur, charmee, yongtaufu, murtabak kg melayuuu dll.. tp masalah nyer cukup ke mase nak g makan tu sumeeeee.. hahaha.. pegi makan kat mane yg smepat je laaa nmpaknyerrrrr..